Over Nathalie Vanderhaegen

Na verschillende opleidingen en specialisaties in de wereld van de couture werd Nathalie in 1994 zelfstandig kleermaakster. 

Wie is Nathalie?

Ondertussen staat ze al 28 jaar in het teken van maatwerk, perfect aansluitend op uw wensen. Ze staat je niet alleen met raad en d(r)aad bij in het kiezen van jouw unieke creatie. Ze zorgt ook, met ontzettend veel passie voor haar vak, voor de perfecte realisatie ervan.

Naast eigen creaties te realiseren, stond Nathalie ook jarenlang aan de zijde van Steven De Wilde, een Antwerpse ontwerper van exclusieve bruidskledij. Samen met hem realiseerde ze tal van topstukken, waaronder de bruidsjurk van Valerie De Booser. Volgens Steven De Wilde beantwoordt Nathalie aan “het beeld van de perfecte, ervaren en professionele couturière, met als surplus een uiterst aangename en open persoonlijkheid”. 

  • Van ontwerp tot realisatie

    Ieder kledingstuk wordt met de grootste zorg gecreëerd naar wens, rekening houdend met je figuur, je stijl, persoonlijkheid en budget.

  • Op maat

    Nathalie zorgt voor kleding op maat gemaakt voor alle figuren.

  • Kwaliteit en afwerking

    Nathalie werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen en zorgt voor een verfijnde afwerking.

Hoe gaat Nathalie Vanderhaegen te werk?

Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt jouw model bepaald en wordt ook een richtprijs afgesproken. Eigen creatieve ideeën zijn meer dan welkom. Geen inspiratie? Ook goed. Samen met Nathalie werken jullie het model dan uit aan de hand van eerdere creaties of modebladen. 

Je bent volledig vrij de stof van jouw keuze mee te brengen. Is dit niet het geval, dan kiezen jullie samen uit verschillende staalkaarten van kwaliteitsvolle stoffen. 

Vervolgens worden jouw maten genomen en tekent Nathalie de patronen uit. Bij ieder stuk wordt een proefmodel gemaakt. Tijdens een pas worden de nodige aanpassingen gedaan. 

Nadat het proefmodel op punt staat, realiseert Nathalie het kledingstuk in de door jou gekozen stof. Er volgen nog één of meerdere passen waarbij de laatste details besproken worden. Met de gewenste details en met de perfecte afwerking kan je dan je kledingstuk naar huis nemen. 

Enkele klanten aan het woord

Jouw kleding op maat

Ben je op zoek naar moderne kleding op maat die je de gewenste uitstraling geeft, maak dan een afspraak met Nathalie. Succes verzekerd!